LOADING

Type to search

Veprovi overavaju plej-of

Aktuelno JLS Juniori

Veprovi overavaju plej-of

Share

Jagodina Black Hornetsi u unapred odigranom susretu četvrtog kola već su vizirali istorijski put u plej-of, a Kragujevac Wild Boarsima preostaje samo da udare pečat u duelu sa Kraljevo Royal Crownsima i da se potom sa Jagodincima bore za prvo mesto u grupi.

U duelu sa Kraljevčanima, koji je na programu u nedelju, od 13 časova, na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“, Divlji veprovi su veliki favoriti, kako zbog svoje dobre forme, tako i lošeg starta protivnika, uslovljenog smenom generacije.

– U ovu sezonu smo ušli sa kraćim rosterom, ali zato jako spremni i upravo to nam je donelo prve tri pobede. Verujem da će, kao i svake godine, susret sa Kraljevčanima koji su ove sezone malo slabije počeli, biti pun žara i borbe, a sa druge strane fer i prijateljski. Njihov skor nam ne sme ništa značiti, jer ne smemo ni slučajno da se opustimo. To ne kažem samo zbog toga što znam da su oni tim koji uvek može da iznenadi, već i zato što bi nama ova pobeda omogućila siguran prolazak u polufinale, a to smanjenje pritiska bi nam puno značilo – rekao je Aleksa Stevanović, hvatačka uzdanica i kapiten Veprova.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Up