Posle priznanja za najpoluarnijeg sportistu u 2012. godini, na manifestaciji „Ponos Šumadije“, defanzivni bek Divljih veprova, Darko Cvetković, uvršten je i na tradicionalnu 59. listu najboljih sportista Kragujevca u izboru Radio televizije Kragujevac.

Podsetimo, Cvetković je ove godine u dresu Wild Boars-a osvojio drugo mesto u domaćem šampionatu, dok je braneći boje reprezentacije Srbije tokom osvajanja C Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj, proglašen za najboljeg igrača finalne utakmice.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji, koja se održava još od 1954. godine sinoć se među sedam najboljih mladih sportista grada našao i junior Veprova, Đorđe Petrović. Osamnaestogodišnji Petrović takođe igra na poziciji defanzivnog beka, a u sezoni 2012 ustalio se i u seniorskom timu, iako pravo nastupa za juniore ima i naredne godine. Sa „veprićima“ je zaustavljen u polufinalu Juniorske lige Srbije, a bio je jedan od najvažnijih šrafova u igri juniorskog tima Srbije na turniru „Četiri nacije“ u Rimu.