met jeksonNedavno smo predstavili pojačanja Veprova za sezonu 2012. U pitanju su Met Džekson, dvadesetšestogodišnji kvoterbek i Ričard Bonds, budući glavni trener i defanzivni koordinator ekipe iz Kragujevca.

U susret njihovom dolasku u Kragujevac, popričali smo sa Metom o očekivanjima u ovoj sezoni.

1. Koliko si upoznat sa Divljim veprovima i fudbalom u Evropi?

Prošle sezone igrao sam za Pederborn Dolphins-e iz Nemačke, a moj mlađi brat je igrao za Danube Dragons-e. Imam dosta prijatelja koji su igrali u Evropi prošle godine i to u Francuskoj, Austriji i Nemačkoj. Tokom prošle sezone, naučio sam dosta o fudbalu u Evropi i o tome koliko je različit od države do države, pa čak i od grada do grada. 

Što se tiče Divljih veprova, veoma dobro sam upoznat sa klubom i mislim da kao Amerikanac koji igra u Evropi treba što više da znam o svim važnim klubovima. Gledao sam dosta snimaka Veprova od prošle sezone i dosta sam istraživao o samom gradu. 

Mislim da kada je klub uspešan, kao što su to bili Veprovi u prethodnih nekoliko sezona, sigurno će se pomenuti u nekom trenutku tako da je neizbežno da saznate za isti.

2. Kakva su tvoja očekivanja u ovoj sezoni?

Moja očekivanja su veoma jednostavna ove sezone – osvojiti nacinalno prvenstvo! Ako u startu ne postavite takve ciljeve, mislim da ste se unapred spremili za neuspeh. 

3. U Veprovima ćeš takođe raditi na usavršavanju igrača i njihovoj edukaciji o fudbalu. Da li se raduješ tome?

Veoma sam uzbuđen zbog toga što ću trenirati i raditi sa svim igračima u Veprovima. U Americi imam 4 godine trenerskog iskustva i apsolutno obožavam ulogu trenera. Trenerki poziv mi je u krvi i biti u mogućnosti da prenesem svoje znanje i da steknem nova iskustva je veliki blagoslov za mene.

4. Veprovi imaju veliki broj navijača. Šta oni mogu da očekuju ove sezone?

Što se tiče navijača, trudićemo se da im pružimo igru na koju su navikli, a ja im obećavam veoma uzbudljivu i brzu igru napada. Veprovi će nastaviti sa svojom pobedničkom tradicijom!

matt 2

Pojačanja Divljih veprova će se uskoro pridružiti ekipi tako da možete očekivati još intervjua i priča kako se bližimo početku sezone. Pratite nas!