Ekipa Divljih Veprova održala je danas prvi trening za sezonu 2013. Poznati po tome da su do sada više puta podržavali humanitarne akcije u našem gradu, oni su i ovom prilikom pružili su podršku humanitarnoj akciji “Mladi za najmlađe” u organizaciji Udruženja mladih Kragujevca KG Polis i internet portala Ritam Grada. Veprovi će biti promoteri ove humanitarne akcije.
Za početak, svoju humanost pokazali su kupovinom novogodišnjih čestitki Crvenog Krsta kojima se pribavljaju sredstva za tradicionalnu akciju “Jedan paketić, mnogo ljubavi”, a koju su, kao uvertiru u svoju akciju, podržali mladi iz KG polisa i Ritma Grada.

Podsećamo, humanitarnom akcijom “Mladi za najmlađe” prikupiće se sredstva za 150 mališana do 7 godina iz porodica korisnika Narodne kuhinje i Kolektivnog centra Trmbas. Oni će biti dočekani na završnoj manifestaciji 28. decembra na zatvorenom bazenu, gde ćeim biti upriličena novogodišnja žurka i uručeni paketići uz slikanje sa Deda Mrazom, posluženje i animatore.

Više o humanitarnoj akciji pročitajte na http://ritamgrada.rs/kragujevac/vesti/mladi-za-najmlade-humanitarna-akcija-kg-polis-a-i-ritma-grada/

wb crveni krst1 12