U subotu, 23. oktobra 2010. godine, juniori Divljih Veprova će odigrati četvrtfinalnu utakmicu protiv Mladenovac Forestlandersa. Utakmica će se odigrati na dobro poznatom stadionu FK Sušica u Kragujevcu sa početkom u 14h. Ulaz je besplatan.

Posle dve odlične utakmice juniora Veprova, očekuje ih do sada najteža utakmica. Mnogi ovaj meč smatraju najboljom utakmicom četvrtfinala, a o svemu tome popričali smo sa Predragom Šćekićem, jednim od trenera juniorskog tima:

– U subotu očekujem utakmicu kakva priliči play off-u,neizvesnu i kvalitetnu. Moje je mišljenje da je ovo najjača utakmica od svih koje će biti odigrane u četvrtfinalu. Mladenovac je do sada pokazao da je veoma dobra ekipa, koja akcenat stavlja, pre svega, na jaku i agresivnu odbranu. Smatram da im je napad slabiji deo tima, jer njegovu okosnicu čine igrači kojima je primarna pozicija u odbrani. Mladenovčani forsiraju napad trčanjem i nadam se da ce naša odbrana prevođena mladim reprezentativcima Novakovićem, Filipovićem i Radojičićem imati odgovor na to. Forestlandersi su skup zaista dobrih atleta, mladih reprezentativaca, ali igranje sa obe strane lopte uzima danak i mislim da ako Wild Boarsi uđu u svoj prepoznatljivi ritam neće Forestlandersima dati šansu za eventualno iznenađenje.

Nakon takmičenja po grupama, Divlji Veprovi su zauzeli prvo mesto, a u svojoj grupi, Forestlandersi su zauzeli drugo mesto. Pobednik ovog meča sastaće se u polufinalu sa pobednikom meča Beograd Vukovi – Čačak Angel Warriors.

Facebook Event

{loadposition anketa_article}