U zaostalom susretu trećeg kola Juniorske lige Srbije grupa Jug, koji je praktično imao značaj četvrtfinala, jer je direktno odlučivao o poslednjem polufinalisti, Kragujevac Wild Boarsi savladali su Kraljevo Royal Crownse na svom terenu, rezultatom 26:6.

Odbrana domaćih fantastično je otvorila utakmicu, dok je, sa druge strane, napad Kruna imao tri peha u prva tri napada. Naime, već u prvom napadu Novak Jurišević doneo je vođstvo Veprovima, posle presečenog pasa kvoterbeka Kraljevčana, Lazara Pejkovića (6:0). Da stvar bude još gora za Krune, odmah zatim se reprezentativac Pejković povredio i završio utakmicu, a već u sledećem napadu su famblirali. To je kaznio Aleksa Đokić pasom ka Nikoli Simoviću za 13:0 na kraju prve deonice.

Istim rezultatom Kragujevčani su rešili u svoju korist i drugu četvrtinu, trčanjima Simovića i Đokića, pa su na poluvremenu imali nedostižnih 26:0.

Napad domaćih stao je u drugom poluvremenu, ali defanzivni bedem nije popuštao, sve do poslednjih sekundi utakmice, kada je Aleksa Denović doneo počasne poene Royal Crownsima.

Divlji veprovi će se u polufinalu, baš kao i prošle godine, sastati sa Sirmium Legionariesima, ali ovoga puta u Sremskoj Mitrovici, a repriza će biti viđena i u drugom duelu, u kom se sastaju Čačak Angel Warriorsi i Inđija Indiansi.

Kragujevac Wild Boars – Kraljevo Royal Crowns 26:6 (13:0, 13:0, 0:0, 0:6)

Pomoćni teren stadiona „Čika Dača“. Gledalaca: 150.

Kretanje rezultata:
6:0 Novak Jurišević vraćanje intersepcije 25 jardi, neuspešno za dva
13:0 Aleksa Đokić pas 4 jarda ka Nikoli Simoviću, David Jovanović PAT
19:0 Nikola Simović trčanje 4 jarda, neuspešan PAT
26:0 Đokić trčanje 3 jarda, Živanović PAT
26:6 Aleksa Denović trčanje 1 jard, neuspešno za dva