Posle inostranih pojačanja, Kragujevac Wild Boarsi ojačali su svoje redove i dvojicom domaćih igrača, u likovima dobro poznatih imena, povratnika iz prošle sezone, Nemanje Milosavljeva i Nikole Markovića.

Kikinđanin Milosavljev je sada već standardni reprezentativac Srbije, a prošle sezone se odlično pokazao u hvatačkom korpusu kragujevačkog tima, pa je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.

– Svi igrači su motivisani, a sa ličnog aspekta mogu da kažem da jedva čekam da izađem pred naše navijače. Srećan sam što sam opet u okruženju Divljih veprova – rekao je Milosavljev.

Sa druge strane, mladi kraljevački lajnbeker Marković u Kragujevac je stigao sredinom prošle seniorske sezone, a zadržao se i tokom juniorske lige. Dobrim partijama skrenuo je pažnju na sebe, pa se i on obreo u seniorskom nacionalnom timu Srbije.

– Veoma sa uzbuđen i zahvalan na prilici da igram za Divlje veprove ove sezone. Svi članovi tima, od trenera do igrača, me motivišu da dam sve od sebe, čineći tim uspešnijim. Iz tog razloga, imam veoma dobar osećaj da ćemo imati puno odličnih rezultata – kazao je Marković.