LOADING

Type to search

Na skraćenom spisku reprezentacije 12 Veprića

Juniori Novosti

Na skraćenom spisku reprezentacije 12 Veprića

Share

Posle trajauta u Makišu, selektor juniorske reprezentacije Srbije u američkom fudbalu, Zoran Damnjanović objavio je skraćeni spisak od 51 igrača za učešće na završnom kampu u periodu od 20. do 25. avgusta u Banji Vrujci, a sve u cilju nastupa na kvalifikacionom turniru za Prvenstvo Evrope, koji se održava u Rimu.

Ukuse selektora zadovoljilo je čak 12 „veprića“: Nikola Simović, Filip Jakovljević (vajdrsiveri), Stefan Simović (ofanzivna linija), Branislav Petrović (defanzivna linija), Mladen Belković, Vladimir Marjanović, Pavle Škrkić (lajnbekeri), Đorđe Petrović, Nikola Dakić, Lazar Nikolić, Mihailo Petrović i Darko Erić (defanzivni bekovi).

U stručnom štabu Srbije nalaze se i trojica trenera Mozzart Wild Boars-a. Ofanzivni koordinator je Aleksandar Ristić, koordinator specijalnih timova i trener lajnbekera je Marko Vujanac, dok je trener defanzivnih bekova Darko Cvetković.

Turnir počinje 7. septembra, a Srbija se u polufinalu sastaje sa Velikom Britanijom, koju su „orlići“ u istoj fazi takmičenja savladali na turnir „Četiri nacije“ u Kragujevcu, pre dve godine. U drugom susretu domaći Italijani dočekuju Holandiju, od koje su naši juniori bili bolji u finalu pomenutog turnira.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.