LOADING

Type to search

Srbija u finalu Evropskog prvenstva

Novosti

Srbija u finalu Evropskog prvenstva

Share

Seniorska reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog pvenstva C grupe, savladavši u Sent Galenu selekciju Holandije, rezultatom 21:14.

„Orlovi“ su od početka kontrolisali susret i na poluvreme otišli sa vođstvom 14:6. Međutim, i pored vođstva od 21:6, Holanđani su u drugom poluvremenu uspeli da priđu na samo sedam poena zaostatka (21:14), ali su naši reprezentativci uspeli da odole naletima protivnika.

Srbija se tako plasirala u finale, dok će Holanđani igrati za treće mesto. Naredni protivnik našeg tima biće poznat po završetku susreta između Švajcarske i Rusije, koji se igra od 17 časova.

Podsetimo, reprezentaciju Srbije igra 13 igrača kragujevačkih Divljih veprova: Dragoljub Živadinović, Đorđe Timotijević, Milan Pavlović, Miloš Rakonjac (ofanzivna linija), Filip Nedeljković (risiver), Aleksandar Ristić, Mihailo Novaković (raninbekovi), Milan Lunić, Milorad Novaković, Vladimir Radenović (defanzivna linija), Predrag Šćekić (lajnbeker), Darko Cvetković, Ivan Radojičić (defanzivni bekovi).

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.