Desetkovani Kragujevac Wild Boars-i uspeli sa da ostvare trijumf na gostovanju mađarskim Budapest Wolves-ima, u trećem kolu regionalne Sportklub CEFL lige, rezultatom 26:22.

Tim iz Budimpešte na startu je iskoristio odsustvo nekih od ključnih igrača Veprova, poput kvoterbeka Ajka Vitakera, ofanzivnih linijaša Dragoljuba Živadinovića, Milana Pavlovića, te  defanzivaca Vladimira Radenovića, Milorada Novakovića, Strahinje Mrvića, Predraga Šćekića, Marka Simića i Đorđa Petrovića, i sa dva pogođena fild gola poveo sa 6:0. Međutim, na drugoj strani Šejn Vong je spojio Nikolu Tomića sa end zonom, za izjednačenje (6:6), sa kojim se i otišlo na veliki odmor. Da stvar bude gora po goste, ozbiljno se povredio i hvatač Srđan Bošković, za koga je meč bio završen.

U nastavku susreta i Vukovi su stigli do prvog tačdauna, ali srčana kragujevačka ekipa nije odustajala. Na scenu je ponovo stupio tandem Vong-Tomić, za novo izjednačenje – 12:12. Posle trećeg iskorišćenog fild gola domaći su ponovo poveli (15:12), a nedugo zatim i Kragujevčani su se po prvi put našli u vođstvu, kada je Vong istrčao za tačdaun – 19:15.

Sve je bilo gotovo posle asistencije za tačdaun Vonga ka Filipu Nedeljkoviću (26:15), koji je ovaj meč igrao uprkos prelomu prsta zadobijenom pre nedelju dana. Mađarski predstavnik je do kraja uspeo samo da ublaži poraz.

U narednom kolu CEFL lige, Divlji veprovi dočekuju beogradske SBB Vukove, 3. maja, a prethodno će ugostiti Mladenovac Forestlanderse, u trećem kolu domaćeg prvenstva, u subotu, 26. aprila.