Protestni trening Divljih veprova, koji je trebalo da se održi u četvrtak, ispred zgrade Skupštine grada, otkazan je posle jutrošnjeg sastanka čelnika kluba sa predstavnicima Grada Kragujevca i Fudbalskog kluba Radnički 1923, na kom je dogovoreno da se kragujevački tim američkog fudbala skući na „Čika Dači“.

Na sastanku kom su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika za sport Nikola Urošević, predsednik Radničkog 1923 Nemanja Dimitrijević i predstavnici Kragujevac Wild Boarsa, postignut je dobar dogovor po sve tri strane, koji zadovoljava potrebe Veprova, a ne ometa Fudbalski klub.

Umesto protesta, sutra od 16 časova, biće organizovan otvoreni trening za javnost, na terenu sa veštačkom travom stadiona „Čika Dača“.

Prvu utakmicu, protiv Sombor Celtisa, Veprovi će odigrati u nedelju, od 14 časova, na stadionu FK Arsenal, jer je taj meč morao biti zakazan još u ponedeljak, zbog prijave skupa i propisa Saveza, dok će sve ostale susrete aktuelni srpski šampion igrati na terenu sa veštačkom travom stadiona „Čika Dača“.