LOADING

Type to search

Prvi poraz u Evropi

Seniori

Prvi poraz u Evropi

Share

U trećem kolu Challenge kupa, Kragujevački Divlji Veprovi su doživeli prvi poraz ove sezone od gostujuće ekipe Reggio Emilia Hogs iz Italije. Ovo je bila najteža utakmica u dosadašnjem toku sezone i jedna od najvažnijih u istoriji Divljih Veprova. Na stadionu se okupilo oko 800 gledalaca koji su ovaj događaj učinili još spektakularnijim.

 Italijani su krenuli snažno. Napad im je funkcionisao fenomenalno, a odbrana Veprova jednostavno nije mogla da pronađe rešenje protiv njihovog trčanja. Napad Kragujevčana nije bio na zavidnom nivou, a za to se pobrinula dobra odbrana gostujuće ekipe koja nije dozvolila lako osvajanje terena. Italijani su veoma dobro uigrana ekipa vođena Američkim trenerom Dvejnom Hečom (Dwaine Hatch), a u postavi imaju i tri američka igrača. Obe ekipe su se žalile na suđenje i na odluke koje su u pojedinim situacijama bile veoma diskutabilne. 

Nakon ovog poraza, Veprovi zauzimaju drugo mesto u grupi čime su obezbedili mesto u daljem takmičenju. U polufinalu Challenge kupa će igrati u Mađarskoj protiv Gyro Sharks.

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Up