LOADING

Type to search

Ubedljiva pobeda Veprova

Seniori

Ubedljiva pobeda Veprova

Share
wb panth 2012

wb panth 2012U utakmici četvrtog kola Sportklub Superlige 2012, pred oko 500 gledalaca na stadionu Čika Dača, kragujevački Mocart Divlji veprovi savladali su Pantere iz Pančeva rezultatom 59:7.

Veprovi su dominirali tokom cele utakmice, napad je počeo da funkcioniše sve bolje, dok je i odbrana pokazala viši nivo igre zaustavivši gotovo svaki pokušaj trčanja Pantera. Dolazak Džeremi Pejtona svakako je uticao na igru celokupne ekipe, što se osetilo i u napadu i u odbrani. Nizali su se poeni za poenima, a Panteri jednostavno nisu mogli da pronađu način da slome odbranu Veprova i da pronađu svoj ritam u napadu.

Panteri su kompletirali nekoliko dugačkih pasova, od kojih je jedan bio i za tačdaun i jedine poene Pantera. Ipak, to je bilo sve što su prikazali igrom u napadu.
Efikasan je bio i Srđan Ružić, kiker Kragujevčana, koji je imao stopostotan učinak kada su ekstra poeni u pitanju. Ružić je takođe upisao i jedan fild gol i to sa razdaljine od 45 jardi.

U sledećem kolu Sportklub Superlige, Mocart Divlji veprovi putuju u Čačak gde će snage odmeriti sa Anđeoskim ratnicima koji nisu baš slavno započeli sezonu.

Kretanje rezultata:
7:0 – Aleksandar Ristić, PAT Ružić
7:7 – pas Pantera
14:7 – Met Džekson, PAT Ružić
21:7 – Aleksandar Ristić, PAT Ružić
28:7 – Mihailo Novaković, PAT Ružić
35:7 – Džeremi Pejton, PAT Ružić
42:7 – Nikola Tomić, PAT Ružić
49:7 – Mihailo Novaković, PAT Ružić
56:7 – Nikola Tomić, PAT Ružić
59:7 – Srđan Ružić, FG 45y.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.