Iako oslabljeni neigranjem nekoliko startera, kragujevački Divlji veprovi lako su stgili do pobede u prvom duelu sa novajlijom u ligi, Mladenovac Forestlandersima, rezultatom 45:6.

Već na samom startu Kragujevčani su se domogli crvene zone, ali su potom famblirali, što je iskoristio Kurtis Kramp i odneo loptu do kraja, za iznenađujuće vođstvo gostiju (6:0).

Međutim, od tog trenutka igra se odvijala na polovini Mladenovčana, pa je kvoterbek Ajk Vitaker do sredine treće deonice nanizao pet tačdaunova, tri trčanjem i dva pasom. Najpre je uspostavio konekciju sa Nikolom Tomićem za vođstvo na kraju prve deonice (7:6), a zatim se i sam domogao end zone. Do poluvremena je asistirao i Filipu Nedeljkoviću, a konačan rezultat postavio je Srđan Ružić fild golom (23:6).

U nastavku susreta Vitaker je zahvaljujući dobroj igri ofanzivne linije istrčao još dva tačdauna (38:6), a potom je dirigentsku palicu prepustio petnaestogodišnjem Aleksi Đokiću, koji je iskazao zavidan potencijal. Nekoliko dobrih dodavanja i trčanja uspeo je u finišu da kruniše pasom ka Pavlu Milanoviću za tačdaun, što je bila tačka na i.

Kragujevac Wild Boars – Mladenovac Forestlanders 45:6 (7:6, 16:0, 15:0, 7:0)

Pomoćni teren stadiona „Čika Dača“. Gledalaca: 100.

Kretanje rezultata:
0:6 Kurtis Kramp vraćanje famlba 87 jardi, neuspešno pretvaranje za dva
7:6 Ajk Vitaker pas 22 jarda ka Nikoli Tomiću, Srđan Ružić uspešan PAT
13:6 Vitaker trčanje 5 jardi, Ružić neuspešan PAT
20:6 Vitaker pas 22 jarda ka Filipu Nedeljkoviću, Ivan Živanović uspešan PAT
23:6 Ružić fild gol 32 jarda
30:6 Vitaker trčanje 2 jarda, Živanović uspešan PAT
38:6 Vitaker trčanje 9 jardi, Tomić pretvaranje za dva
45:6 Aleksa Đokić pas 8 jardi ka Pavlu Milanoviću, Živanović uspešan PAT