aauU utakmici trećeg kola Superlige 2011, Divlji veprovi su trijumfovali u Novom Sadu protiv Djuksa rezultatom 39:2. Iako je tradicija bila na strani Novosađana, Veprovi su lako uspeli da uspostave svoj ritam i da savladaju Djukse.

Siloviti napad Kragujevčana je već u prvom poluvremenu postigao 5 tačdaunova dok je odbrana Djuksa, koja je inače važila za jednu od najboljih odbrana u ligi, bila nemoćna da bilo šta uradi.

Kvoterbek Veprova, Sten Bedvel, zabeležio je još jedan fantastičan nastup. Prve poene na utakmici postigao je jedan od kapitena, Filip Nedeljković, i to nakon pasa Bedvela za 14 jardi i tačdaun (PAT uspešan – Srđan Ružić). Nakon toga, protivničku odbranu je prodrmao i Aleksandar Ristić nakon pasa Bedvela za 79 jardi i tačdaun (PAT uspešan). Sten Bedvel je i dalje nastavio da “rešeta” protivničku odbranu. Ovoga puta je uposlio Džeremi Pejtona za pas od 7 jardi i tačdaun (PAT neuspešan).

U drugoj četvrtini Bedvel pronalazi Brajana Pejtona koji nakon pasa od 13 jardi postiže tačdaun (PAT neuspešan). Do kraja poluvremena, Džeremi Pejton se još jednom upisao u “listu strelaca” nakon pasa Bedvela za 9 jardi i tačdaun (PAT uspešan).

Drugo poluvreme je takođe bilo rezervisano za napad Veprova. Bedvel pronlazi trkača Mihaila Novakovića za pas od 2 jarda i tačdaun (PAT neuspešan).

Kao i na svim mečevima, stručni štab Veprova je pružio priliku mlađim i manje iskusnim igračima da se dokažu. Novosađani su u ovome pronašli svoju priliku i u četvrtoj četvrtini su uspeli da poentiraju oborivši u end zoni Stefana Stefanovića, mladog kvoterbeka Veprova. Semafor je na kraju pokazao 39:2 u korist Kragujvčana.

Odbrana Veprova je i ovoga puta bila na zavidnom nivou i nije dozvolila Djuksima da poentiraju.

U sledećem kolu, Veprovi dočekuju Anđeoske ratnike iz Čačka, a utakmica će se odigrati u subotu, 30. aprila u 16h na stadionu FK Sušica.

Semafor:

0:7 Sten Bedvel pas 14 jardi ka Filipu Nedeljkoviću, Srđan Ružić uspešan PAT.
0:14 Sten Bedvel pas 79 jardi ka Aleksandru Ristiću, Srđan Ružić uspešan PAT.
0:20 Sten Bedvel pas 7 jardi ka Džeremiju Petonu, Srđan Ružić neuspešan PAT.
0:26 Sten Bedvel pas 13 jardi ka Brajanu Pejtonu, Božanić neuspešan PAT.
0:33 Sten Bedvel pas 9 jardi ka Džeremiju Pejtonu, Srđan Ružić uspešan PAT.
0:39 Sten Bedvel pas 2 jarde ka Mihailu Novakoviću, neuspešan PAT.
2:39 sejfti, oboren Stefan Stefanović u end zoni Divljih veprova.