Iako situacija sa virusom Covid-19 donosi neizvesnost o početku sezone, Veprovima je ostavila prostora na pregovaračkom stolu. Najnovije pojačanje Supernova Kragujevac Divljih Veprova dolazi pravo iz rivalskog tabora, SBB Vukova.

U pitanju je Mladen Stojanović, ofanzivni linijaš koji sa svojim bogatim igračkim iskustvom donosi dosta toga u igru Veprova. Mladen ima iskustvo na svim pozicijama u ofanzivnoj liniji, te je na treneru da najbolje sklopi trenutni personal, koji je sada još jači sa povratkom Dejana Jankovića iz nemačkih Pforzheim Wilddogs-a.

Šta je najviše uticalo na odluku da se priključiš Veprovima?

– Pre svega ove godine CEFL nikada izazovniji, uprkos povlačenju dva tima usled situacije sa virusom, u CEFL-u su i dalje ostale najbolje ekipe iz Evrope što će dovesti do dosta zanimljivih partija na terenu. Takođe na poslovnom planu sam dobio odrešenije ruke, te ću moći da se posvetim fudbalu, čak i u Kragujevcu – rekao je Stojanović.

Koja su tvoja očekivanja za ovu sezonu?

Očekujem kao i uvek borbu za titulu, takođe i na Evropskom planu, mislim da ova ekipa može zaista mnogo da uradi. Koliko sam pričao sa nekim momcima iz tima, entuzijazam je na visokom nivou, uz poznatu srčanost Divljih Veprova, doprineće dosta ovogodišnjem nivou igre – kazao je Stojanović.

Na pitanje kako će uticati veliko rivalstvo Veprova i Vukova na terenu, dodao je kratko, ‘’Rivalstvo ignorišem, teren je teren ‘’. Trener ofanzivne linije, Đorđe Timotijević, istakao je da je ovo veoma značajno pojačanje za ofanzivnu liniju, i da će veoma doprineti razvoju mlađih igrača, budući da Mladen ima bogato igračko iskustvo.

Svima nam preostaje da željno iščekujemo početak sezone, do tad ostanite uz nas i pratite novosti.