repka austrijaDugo iščekivani try-out, posle kojeg će selektor Srbije Šon Embri definisati spisak putnika na Evropsko prvenstvo C grupe u Austriji i Švajcarskoj, desiće se u subotu, 25. avgusta na stadionu FK „Šumadija“ u Kragujevcu.

Svi kandidati za reprezentaciju moraće da se pojave na probi sa punom opremom za trening, a najkasnije do 14 časova moraće da budu na stadionu. Registracija učesnika održaće se u periodu od 14-15 časova, posle čega će se krenuti sa treningom.

Po završetku ovog svojevrsnog izbornog treninga, na kome će Embri rešiti poslednje dileme oko sastava, Amerikanac na kormilu reprezentacije Srbije će odlučiti koje igrače će pozvati na pripreme u Banju Vrujci. Posle intenzivnih priprema reprezentacija Srbije će krenuti put Švajcarske, gde će 14. septembra, u Sent Galenu odigrati polufinalni meč protiv selekcije Holandije.

Igrači Divljih veprova uvek su činili važan deo reprezentacije Srbije, a tako će sigurno biti i ove godine. Trener Kragujevčana, Ričard Bonds, prosledio je uži spisak igrača Divljih veprova selektoru Embriju. Ipak, da bi se izborili za svoje mesto u reprezentaciji, moraće da se dokažu novom selektoru u subotu. Na preporučenom spisku našli su se:

Dragoljub Živadinović, Milan Pavlović, Miloš Rakonjac, Srđan Ružić, Nikola Tomić, Filip Nedeljković, Nikola Simović, Vladimir Radenović, Milorad Novaković, Strahinja Mrvić, Predrag Šćekić, Milan Marjanović, Darko Cvetković, Ivan Radojičić, Marko Košutić, Aleksandar Jovanović, Branko Đurišić, Igor Milivojević, Milan Lunić, Saša Jovanović, Mihailo Novaković, Dušan Petrović, Srđan Đokić i Đorđe Timotijević. 

Našim Veprovima želimo uspešan try-out sa željom da što više njih zaigra u dresu reprezentacije.