Sezona 2009. je bila jako uspešna za naš tim. Godina se bliži kraju, a Divlji Veprovi su spremili veliku jesenju promociju. Tačnije, od 06.11. do 08.11.2009. Divlji Veprovi će se predstaviti na velikom sajmu sporta koji će se održati na Šumadija sajmu u Kragujevcu. Na štandu Veprova biće izložena nova kolekcija majica, kačketa i dukseva. Takođe se možete informisati o uspesima kluba, o našim planovima za sledeću sezonu, a možete dobiti i zanimljive poklone koje smo spremili. Na štandu će biti izložena i oprema u kojoj se igra Američki fudbal, a vi je možete i isprobati.

Pored Divljih Veprova, na ovom sajmu će biti i najveći Srpski klubovi kao što su Zvezda i Partizan ali i sve poznate svetske i domaće sportske marke. Organizatori sajma su spremili i seminare kojima možete prisustvovati, a možete i kupiti nešto od sportske opreme po sniženim cenama.

Pored ove promocije, Veprovi pokreću “Wild Boars Fan Club” čija će promocija biti na sajmu sporta.

Wild Boars Fan Club je predviđen kao mesto na kom će se navijači najvećeg kluba Američkog fudbala u Srbiji okupljati, saznavati nove informacije i pomagati jedni drugima. Osnovna ideja je da nas bude sve više i da uvek budemo uz Divlje Veprove i da na ovaj način svi zajedno pomognemo klubu.

Članska prava i privilegije:

Wild Boars Fan Club predviđa niz povoljnosti za sve svoje članove:

  • Popust za kupovinu navijačkih rekvizita – svaki član ima pravo na popust od 20% prilikom kupovine bilo kojih Wild Boars rekvizita (majice, dresovi, duksevi, kačketi, itd.)
  • Nagradna igra – na svakoj utakmici biće izvlačenje vrednih nagrada za članove fan kluba (majice, dresovi, duksevi, kačketi, itd.)
  • Mailing lista – o svakom većem događaju članovi fan kluba će biti obavešteni putem mailing liste. Budite prvi koji će saznati sve informacije o Divljim Veprovima.
  • Besplatan ulaz na sve utakmice Divljih Veprova u domaćem i evropskom prvenstvu.

Obaveze članova:

Članarina – zbog pokrivanja troškova štampanja članskih kartica i održavanja sajta i baze članova, plaća se članarina. Članarina iznosi 500 dinara na godišnjem nivou.

Učlanjenje:

Svako ko želi da na ovaj način pomogne klubu, a samim tim obezbedi sebi dodatne privilegije, može naručiti svoju člansku kartu putem broja telefona 065/21-20-20-5 ili putem E-Mail adrese info@wildboars.org.rs i tako postati član Wild Boars Fan kluba.

Članska kartica:

Služi za identifikaciju – profesionalno dizajnirana, tvrdo plastificirana. Dobija se prilikom učlanjenja.