Nakon slobodnog prvog kola, aktuelni šampioni Srbije, Divlji Veprovi, započinju takmičenje na svom terenu gde dočekuju Kraljevske Krune iz Kraljeva. Utakmica će se odigrati u subotu, 10. aprila sa početkom u 15h na stadionu FK Sušica. Ulaz je slobodan.

Tim Kraljevo Royal Crowns posle pretrpljenog poraza u prvom kolu NLS, ipak ne dolazi pognute glave na megdan u Kragujevac.

Igrač koji je bio jedan od najboljih na terenu u prošloj utakmici, RB/LB Kristijan Zabunović kaže: “Utakmica protiv Divljih Veprova će biti jedan od najvećih izazova u sezoni, pored EFAF Challenge Cup-a. Biće tvrdo. Iza tima Kragujevca stoje godine iskustva, što i njihove titule potvrđuju, dok je naša ekipa mlada, željna dokazivanja i pobede. Očekujem da će moja ekipa dati sve od sebe da dobije ovu utakmicu, znači od mojih saigrača očekujem da igramo za pobedu.”

Član Uprave Kruna, jedan od veterana kluba, koji je nakon teške povrede prekinuo igračku karijeru, bivši RB Viktor Todorović, je nešto oprezniji: “Što se tiče Kruna dosta zavisi od toga koliko će naših mladih igrača moći da igra. Sa druge strane mislim da ćemo naići na veoma dobru odbranu Veprova, dok sam skeptičan što se tiče njihovog napada sa novim QB, tako da mislim da tu možemo da tražimo našu šansu. Videćemo…”

Aleksandar Ristić, glavni trener i najbolji igrač Divljih Veprova:

“Ono sto očekujem od naseg tima je, da iako smo favoriti na papiru, pokažemo angažovanost i ozbiljnost. Moramo da nastavimo sa tradicijom Veprova da svaku utakmicu igraju podjednako kvalitetno. Motivacija ni malo ne manjka, kao ni taktička priprema. Spremamo se za ovo utakmicu kao i za svaku drugu, tako da bez obzira sto je ovo prvi meč za nas u ovoj godini, koji je uvek najzahtevniji, nadam se kako dobrom američkom fudbalu tako i našem dobrom izdanju.”