U pretposlednjem kolu ligaškog dela Prve lige Srbije, Kragujevac Wild Boarsi dočekuju Sirmium Legionariese, u nedelju od 16 časova, na terenu sa veštačkom travom stadiona „Čika Dača“.

Kragujevčani su trenutno prvi na tabeli, sa maksimalnim učinkom od četiri pobede, bez poraza, dok su Legionari šesti, sa skorom od dva trijumfa i tri izgubljena meča.

Ipak, Mitrovčani rasterećeno dolaze u Kragujevac, jer su obezbedili opstanak, ali i učešće u vajldkard rundi plej-ofa, koja je uvedena ove sezone.

Napad Legionara predvodi Tajler Dement, koji je sa 11 tačdaunova trenutno na deobi drugog mesta najefikasnijih igrača lige, ali i drugi po broju bačenih pasova za tačdaun (9). Glavne hvatačke opcije su mu Miloš Kolibar, Dejan Jašćur i Danijel Đorđić, dok je za igru trčanjem zadužen Amerikanac Artur Braun. Odbrana Sremaca u ovaj duel ulazi jača za engleskog internacionalca Danijela Pejdža.

Sa druge strane, za Kragujevčane će debitovati američki kvoterbek Dalton Oliver, koji će pokušati da im pomogne u napadu na dva fronta.