U šestom kolu Sportklub Superlige 2012, kragujevački Mocart Divlji veprovi savladali su beogradske Plave zmajeve rezultatom 62:6. Zmajevi su u ovu utakmicu ušli verovatno malo motivisaniji zbog borbe za plejof, ali slika na terenu je bila nešto drugačija.

Dominantni Veprovi su već u svom prvom napadu postigli poene pasom Meta Džeksona ka Džeremi Pejtonu. U nastavku utakmice, Kragujevčani su nastavili sa lepršavom igrom, a poeni su se nizali. Napad je funkcionisao odlično ali i odbrana je odradila odličan posao zaustavivši svaki napad Zmajeva. Ipak, i pored odlične igre odbrane, Zmajevi su tokom cele utakmice pokušavali da pronađu rešenje i nisu odustali do samog kraja utakmice. 

Napad Veprova je bio i više nego efikasan. Odličan dan je imao i Džeremi Pejton koji je čak šest puta pronašao put do protivničke end zone. Uspešan je bio i Srđan Ružić, kiker Kragujevca, koji je promašio samo jedan ekstra poen. Poene su postigli i Met Džekson, Filip Nedeljković i Ivan Radojičić. Sa druge strane, Zmajevi su samo jednom uspeli da poentiraju.

U poslednjem kolu, drugoplasirani Mocart DIvlji veprovi će izaći na megdan novosadskim Vojvodama, koji trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli.

Pogledajte tabelu nakon 6. kola Sportklub Superlige 2012.

Kragujevac Mozzart Wild Boars – Beograd Blue Dragons 62:6
Gledalaca: oko 200

Kretanje rezultata:

7:0 – Džeremi Pejton, PAT Srđan Ružić
14:0 – Met Džekson, PAT Ružić
20:0 – Filip Nedeljković
27:0 – Džeremi Pejton, PAT Ružić 
34:0 – Džeremi Pejton, PAT Ružić
41:0 – Džeremi Pejton, PAT Ružić
41:6 – Blue Dragons
48:6 – Džeremi Pejton, PAT Ružić
55:6 – Džeremi Pejton, PAT Ružić
62:6 – Ivan Radojičić, PAT Ružić