Aktuelni šampioni Srbije, Kragujevac Wild Borsi, odbranu trona započinju u nedelju, od 14 časova, na stadionu FK Arsenal, protiv povratnika u elitni rang, Sombor Celtisa.

Glavni trener, ofanzivni koordinator i trkač Veprova, Aleksandar Ristić Alf, smatra da su Kragujevčani dobro odradili pripremni period i da spremni dočekuju sezonu u kojoj će se pored domaće, boriti i na međunarodnoj sceni, u nikad jačoj CEFL ligi.

– Ove godine počeli smo dosta rano, ranije nego obično, već sredinom oktobra. U početku se radilo isljučivo u teretani na poboljšanju snage. To se ispostavilo kao dobro, jer smo napravili jako dobar timski duh. Nastavilo se sa atletskim treninzima, a potom i sa osnovama fudbala. Sve je krunisano kampom kojim smo odradili u toku jednog vikenda gde je odrađena sva instalacija. Sada je ostalo samo da se to sve dovede do perfekcije, što je najteži deo – rekao je Ristić.

Jedini put ovi timovi sastali su se 2011. godine kada su Veprovi bili ubedljivi – 74:0.

Očekivanja od Divljih veprova su uvek ista, da opet postanemo još malo bolji tim i bolja organizacija i da na terenu i van njega damo sve od sebe. Somborci su novopridošlice iz Druge lige, željni dokazivanja, a nama je da što bolje odigramo taj meč – zaključio je Ristić.