U još jedno ovogodišnje finale Kragujevac Wild Boarsi ulaze oštećeni pogrešnim sudijskim odlukama pošto u završnoj borbi za trofej Juniorske lige Srbije neće moći da računaju na najboljeg igrača, Nikolu Simovića.

Jedan od najperspektivnijih srpskih igrača prestrogo je isključen u polufinalnoj utakmici sa Legionarima u Sremskoj Mitrovici, pa neće moći da pomogne drugovima u odbrani titule.

U razgovorima disciplinskih ograna Srpske asocijacije američkog fudbala i čelnika Divljih veprova, donesen je zaključak da je Simović isključen prestrogo, ali da po pravilniku nijedan organ, ni po jednom članu, ne može da promeni automatsku odluku iz Pravilnika, u kom se svako isključenje sakcioniše najmanje jednom utakmicom, a ta utakmica je, nažalost, ovoga puta finale.

Izlišno je govoriti koliko će Kragujevčanima nedostajati najmlađi srpski seniorski reprezentativac sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva u Milanu, koji je više nego dostojno predstavljao našu zemlju i na kampu Tima sveta.

Ostaje samo nada da će SAAF konačno krenuti u obračun sa lošim suđenjem i na taj način doprinetu napretku američkog fudbala u Srbiji.

Bilo kako bilo, Veprovi uzdignute glave sutra kreću put Čačka u odbranu titule.