Selektor juniorske reprezentacije Srbije u američkom fudbalu, Zoran Damjanović objavio je spisak igrača rođenih 1994. godine i mlađih za okupljanje juniorske reprezentacije 14/15. jula, na kojem se nalazi čak 19 igrača Mozzart Wild Boars-a.

Ovo okupljanje je prvo u nizu priprema za turnir „Četiri nacije“, koji će se održati u Rimu od 7. do 9. septembra, u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2013. godine.

Damjanović je na prvo okupljanje pozvao 83 igrača, a skoro četvrtinu čine najbrojniji Divlji veprovi: Mladen Belković, Stefan Simović, Nikola Dakić, Aleksandar Prelas, Stefan Jelić, Vladimir Marjanović, Branislav Petrović, Filip Jakovljević, Đorđe Petrović, Božidar Đurđević, Nikola Simović, Strahinja Ivanović, Ivan Đekić, Lazar Nikolić, Mihailo Petrović, Darko Erić, Uroš Pavlović, Pavle Škrkić i Stefan Timotijević.

Veprovi su i u prošlosti bili najbrojniji u reprezentaciji, a na fotografiji vidimo igrače kragujevčakog tima koji su u dresu reprezentacije pobedili na turniru „Četiri nacije“.