+1 234 567 890
info@splash.com
Americki Fudbal

Branislav Petrović novi sportski direktor Veprova

by: dj.pavlov

0

Doskorašnji kapiten i igračka legenda Kluba američkog fudbala „Wild Boars“, Branislav Petrović stupio je na funkciju sportskog direktora nakon što je odlazeći sportski direktor i šef stručnog štaba, Predrag Šćekić, odlučio da se u potpunosti posveti obavezama u stručnom štabu.

Petrović se našem klubu priključio kao član omladinskih kategorija 2011. treniravši pod palicom čuvenog Aleksandra „Alfa“ Ristića, kao i sadašnjeg predsednika kluba, Marka Vujanca. Prvu titulu je osvojio kao jedan od kapitena omladinske selekcije osvojivši Juniorsku ligu Srbije i trofej „Veljko Makojević“ 2013. godine, kada se priključuje prvom timu. Već 2014. godine se ustalio u prvom timu i kao njegov član, a kasnije i kapiten, osvojio je pet titula nacionalnog prvaka, kao i CEFL kup, a uvršten je i u pet All-Pro timova domaćeg prvenstva.

Popularni „Bane“ je takođe ostavio značajan trag u reprezentaciji Srbije, imenovan je za kapitena omladinske reprezentacije 2012. godine, dok se u seniorski tim probio 2014. godine i brzo se ustalio kao starter u napadu, ali i u odbrani.

Nakon duple krune 2023. godine, Petrović je odlučio da, usled privatnih i poslovnih obaveza, okonča svoju igračku karijeru, a ubrzo je imenovan na poziciju sportskog direktora.

Van američkog fudbala, naš novi sportski direktor se može pohvaliti zvanjem magistra farmacije, takođe je oženjen, sa jednim detetom.

Želimo Banetu uspeh na novoj funkciji i veliki broj titula kao klupski funkcioner.