U trećem kolu Juniorske lige Srbije, Divlji veprovi nadigrali su velike rivale, SBB Vukove, u Beogradu, rezultatom 8:6 (0:0, 0:0, 0:6, 8:0).

Tokom čitavog meča vodio se rat odbrana, pa su prvi poeni viđeni tek trećoj četvrtini, kada je Stefan Spasić sa end zonom spojio Tiodora Grujovića. Šut domaćih za jedan poen bio je neprecizan, pa su ostali na vođstvu 6:0.

Potom je nastavljena velika borba, a Kragujevčani su u poslednjoj deonici iskoristili nespretnost rivala prilikom panta, kada je Stefan Milojević pokupio fambl i utrčao u end zonu za izjednačenje – 6:6. Veprovi su se zatim odlučili na konverziju za dva poena, koja je uspešno realizovana pasom Alekse Đokića ka Aleksi Mitroviću, za preokret i pobedu (8:6).

Wild Boarsi su se tako posle uvodnog poraza od Jagodina Black Hornetsa u prošlom kolu (35:22), vratili u igru za plej-of. U četvrtom kolu dočekaće zemunske Pirate (4/5. novembra), a ligaški deo sezone završiće gostovanjem požarevačkim Pastuvima (18/19. novembra).

Aktivni su ovog vikenda bili i petlići Veprova, koji su na drugom turniru u Zemunu upisali pobede nad domaćim Piratima (32:12) i Orlovima sa Novog Beograda (33:0), ali i prvi poraz, od Kraljevo Royal Crownsa (31:6), sa kojima su sada izjednačeni na tabeli sa skorom 5-1, a odluka o prvaku pašće na trećem turniru, koji se igra u Kragujevcu (4/5. novembra).