Posle Slavoljuba Dukovskog, drugo pojačanje Divljih veprova za novu sezonu je još jedan reprezentativac Srbije iz redova najvećih rivala, beogradskih Vukova, Nenad Andonović.

Ovaj izuzetno perspektivni osamnaestogodišnjak igra na pozicijama defanzivnog beka i lajnbekera, a ponikao je u Legionarima iz Sremske Mitrovice u kojima je status prvotimca stekao već sa 16 godina. U međuvremenu je dve juniorske sezone proveo na pozajmici u Inđija Indiansima, a ove godine odlučio je da se oproba u seniorskom timu Vukova, sa kojima je došao do vicešampionske titule, nakon poraza od Veprova u finalu.

Dres juniorske reprezentacije Srbije obukao je 2017. godine, a nedavno je debitovao i za A tim „orlova“. O kakvom se talentu radi možda i najbolje pokazuje činjenica da je na gostovanju najboljoj evropskoj reprezentaciji, Francuskoj, bio starter, u meču u kom je odbrana Srbije u potpunosti zaustavila napad „galskih petlova“.

Posle uspešnog debija za reprezentaciju Srbije, Andonović je željan novih nadmetanja na međunarodnoj sceni, a dueli Divljih veprova sa šampionima najboljih evropskih takmičenja u CEFL-u, svakako će mu to i omogućiti.

– Odlučio sam da pređem u Veprove najviše zbog CEFL lige. Hoću da pokazem da mogu da igram i da predstavim svoj matični klub, Sirmium Legionariese, u najboljem svetlu. Većinu novih saigrača poznajem veoma dobro iz reprezentativnih selekcija. U CEFL ligi očekujem izuzetno dobre utakmice koje su veliki razlog zbog čega sam odlucio da igram u Kragujevcu, dok je u domaćoj ligi zacrtano finale – rekao je Andonović.