Posle CEFL-a, i Srpska asocijacija američkog fudbala objavila je kalendar takmičenja Prve lige Srbije, pa je tako poznat kompletan raspored utakmica Kragujevac Wild Boarsa.

Ove sezone će čak tri debitanta nastupiti u najelitnijem srpskom takmičenju. Naime, Jagodina Black Hornetsima, koji su prolaz u odabrano društvo izborili osvajanjem prvog mesta u Drugoj ligi Srbije, pridružiće se i Kikinda Mammothsi i Bor Golden Bearsi, umesto prošlogodišnjih vicešampiona Novi Sad GAT Dukesa i Pančevo Panthersa, koji su odustali.

Šampioni Srbije u odbranu trona kreću 24/25. marta, kada im na noge dolaze Bor Golden Bearsi, a zatim ih zaredom očekuje pet najvažnijih utakmica u regularnom delu sezone – „večiti derbi“ sa beogradskim SBB Vukovima u Kragujevcu (31.mart/1.april), te prva gostovanja Koč Ramsima u Turskoj (CEFL, 14. april) i Meridian Inđija Indiansima (21/22. april) i domaćinstva Moscow Patriotsima (CEFL, 28/29. april) i Belgrade Blue Dragonsima (5/6. maj).

Kao zatišje pred buru slede dueli sa, barem na papiru lakšim protivnicima, Sirmium Legionariesima u Sremskoj Mitrovici (19/20. maj), Jagodina Black Hornetsima u Kragujevcu (26/27. maj) i Mammothsima u Kikindi. Ukoliko Divlji veprovi izbore plasman u CEFL Bowl (9. jun), duel poslednjeg kola Prve lige Srbije sa Kikinđanima odigraće nedelju dana ranije od ostalih klubova (2/3. jun), a u suprotnom na teren će u redovnom terminu – 9/10. juna.

Wild Card runda je na programu 16/17. juna, ali je izvesnije da će Kragujevčani preskočiti ovu uvodnu fazu plej-ofa i takmičenej započeti od polufinala (23/24. juna), dok je Serbian Bowl zakazan za 7/8. jun.