U prvom kolu Juniorske lige Srbije, Divlji veprovi dočekuju beogradske Vukove, u nedelju od 13 časova, na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“.

Za razliku od seniora, koji se sastaju bar jednom godišnje, a često i u meču za titulu, juniori ova dva tima odigrali su tek nekoliko mečeva, najviše zahvaljujući tome što su bili u različitim grupama, ali i zbog činjenice da Beograđani dugi niz godina nisu stizali do plej-ofa.

Tako je prošlogodišnji duel grupne faze, u kom su Veprovi slavili u Beogradu sa 8:6, bio prvi posle polufinalnog iz 2010, u kom su Kragujevčani takođe bili uspešniji u glavnom gradu – 21:20.

Za razliku od Vukova, Wild Boarsi su tim koji je najviše puta stizao do plej-ofa, a gotovo da su redovni učesnici i finalnih mečeva. Uz to, na deobi prvog mesta su po osvojenim titulama sa još par timova koji su pehare podizali dva puta. Prošle godine zaustavljeni su u tesnom polufinalu, u Inđiji, a nema sumnje da žele da se ponovo vrate u fazu doigravanja za Trofej Veljka Makojevića.

U Grupi „Jug“ sa „večitima“ su još Jagodina Black Hornetsi i Požarevac Pastuvi, dok su u Grupi „Sever“ Inđija Indiansi, Novi Sad Wild Dogsi, Pančevo Panthersi i Zemun Pirate Dragonsi.