Tri selekcije Divljih veprova koje su juče započele sezonu, ostvarile su sjajne rezultate.

Pioniri su upisali veliki trijumf na gostovanju večitom rivalu, beogradskim SBB Vukovima, rezultatom 26:20. Jedan od junaka pobede bio je Nikola Milenković, sa tri postignuta tačdauna, dok je jedan dodao Jovan Stojković. Ovim trijumfom, uz službenu pobedu nad Kraljevo Royal Crownsima (34:0), najmlađi Kragujevčani su se izjednali na prvom mestu sa Inđija Indiansima, a u narednom kolu dočekuju Jagodina Black Hornetse, 22. oktobra.

Seniorski fleg tim Veprova na svom debiju osvojio je turnir prvog kola u Vranju, gde je savladao sva tri rivala. Redom su padali Valjevo Werewolvesi (26:14), Bor Golden Bearsi (31:27) i domaće Vrane Vranje (35:19). Šumadinci su tako napravili veliki korak ka plasmanu na finalni turnir, koji će pokušati da overe u drugom kolu, za dve nedelje u Valjevu.

seniorski-fleg

Dobro je startovao i najtrofejniji ženski tim u Srbiji, Kragujevac Wild Cats, osvojivši drugo mesto na turniru u Boru. Divlje mačke su bile ubedljive protiv domaćih Golden Bearsa (46:0) i Požarevca (32:6), a jedini poraz pretrpele su u uzbudljivoj reprizi prošlogodišnjeg finala, od aktuelnih šampionki, Obrenovac Hawksa, i to samo poenom razlike – 19:18.

divlje-macke