ameri011Trojica Amerikanaca, koji će braniti boje Divljih veprova u narednoj sezoni, stigli su u petak u Kragujevac. Sten Bedvel i blizanci Brajan i Džeremi Pejton odradili su i prvi trening u subotu i veoma su zadovoljni atmosferom u novom timu.

– Atmosfera na prvom treningu bila je odlična i pojavilo se mnogo više igrača nego što sam očekivao. Treneri su bili veoma zahtevni i odlično su odradili svoj posao. Igrači su mnogo krupniji nego što sam ih zamišljao i verujem da naš tim može daleko da dogura u ovoj sezoni – rekao je Džeremi Pejton.

Oduševljenje novim timom nije mogao da sakrije ni njegov brat blizanac.

– Prijatno sam iznenađen brojem igrača na treningu. Ovde je neverovatan entuzijazam i posvećenost igrača i trenera. Želja igrača da uče je san svakog trenera. Oseća se prisustvo sjajne porodične atmosfere unutar ekipe i svi su se trudili da nam pokažu da smo i mi deo te porodice, od trenutka kada smo izašli iz aviona – smatra Brajan Pejton.

ameri011_1

Povratnik u redove Veprova, kvoterbek Sten Bedvel smatra da je tim u njegovom odsustvu dosta napredovao.

– Nakon što sam proveo šest godina u Evropi, u pet timova iz pet država, mogu slobodno da kažem da naš prvi ovosezonski trening bio daleko najbolji koji sam ikada video u Evropi. Aleksandar Ristić je odradio neverovatan posao sa timom u 2010 godini i to se očigledno prenelo i na ovu sezonu. Uprkos tome što smo imali 65 igrača na treningu u sali Druge kragujevačke gimnazije, uspeli smo da uspostavimo odličan nivo organizacije. U timu je neverovatan entuzijazam i visok nivo samopouzdanja. Verujem da za ovaj tim nema granica i kao stručni štab nastojaćemo da izvučemo maksimum iz svakog igrača. Ne volim da postavljam ciljeve u pogledu ostvarivanja pobeda i osvajanja šampionata, ali ću reći da imam veoma visoka očekivanja od Kragujevac Wild Boars-a. „Ajmo Veprovi!“ – kaže Sten Bedvel.