rusi_thumbU nedelju ujutru dobili smo jedan veoma zanimljiv poziv. Naime, pozvao nas je predsednik FK Sušica, na čijem stadionu Veprovi igraju svoje utakmice, i rekao da su na stadion došla dva Rusa u želji da vide i upoznaju Divlje Veprove. Prvo smo bili u šoku, a posle par trenutaka smo poslali vozilo po naše neočekivane goste.

Sačekali smo ih ispred kancelarije kluba i uverili se da ovo nije nikakva šala i da su nas zaista posetila dva momka iz daleke Rusije.

Oni putuju po Evropi kako bi gledali sve veće Evropske derbije. Kada su došli u Srbiju, želeli su ujedno da posete i naš klub jer vole američki fudbal i vremenom su počeli da navijaju za Veprove koje su pratili i na Evropskoj sceni.

Našim posetiocima smo poklonili suvenire kluba i zahvalili im se na poseti. Posebno smo istakli koliko nam ova poseta znači i izrazili smo želju da nas posete opet nekom prilikom.

– Volimo da putujemo i volimo Srbiju! Juče smo došli na derbi, a danas smo već u Kragujevcu u poseti našem omiljenom klubu u američkom fudbalu. Drago nam je što ste nas ovako lepo primili i nadamo se da čemo i dalje osati u kontaktu – rekao je Vladimir Vsevolod, koji je sa svojim drugom pratio Veprove preko interneta.

Povodom ovog nesvakidašnjeg događaja, predsednik kluba, Nemanja Čalija, rekao je:

– Drago mi je da se priča o Divljim Veprovima sve više širi i nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom i da čemo popeti klub na najviši tron Evrope.

Za sam kraj ove lepe priče, želimo još jednom da se zahvalimo našim novim prijateljima i nadamo se da će i dalje navijati za Veprove!

rusi