+1 234 567 890
info@splash.com
Blog

Pojačanja u sezoni 2011 – Jeremy Payton

by: admin

0

jeremyp1Došao je red da predstavimo i poslednje pojačanje iz Amerike u sezoni 2011. Predstavljamo Vam Džeremi Pejtona, momka visokog 184cm i teškog 90kg, koji će igrati na pozicijama risivera i defanzivnog beka.

U srednjoj školi, zajedno sa svojim bratom Brajanom, Džeremi je dobio mnoga priznanja. Dobio je All-American počasti od strane PrepStar magazina. Takođe se izborio za svoje mesto na listi 100 najboljih igrača po izboru Tacoma News Tribune-a. Zajedno sa svojim rođenim bratom, bio je izabran za defanzivnog MVP California Interscholastic Federacije (CIF), sa 43 tekla i 7 presečenih lopti. Džeremi je takođe bio i ofanzivni MVP konferencije kao senior sa 54 hvatanja za 907 jardi i 9 tačdaunova. Svoju karijeru u srednjoj školi je završio sa 83 hvatanja za 1471 jard, 83 tekla i 15 presečenih lopti. Trenutno drži rekord škole za najduže hvatanje za tačdaun (91 jard) i najduže vraćanje presečene lopte (93 jardi). Nakon završene srednje škole, bio je 25. kornerbek u državi i potpisao je za Arizona State univerzitet.

Na koledžu, Džeremi je nastupio na 35 utakmica za Arizona State, a na 7 utakmica je bio starter. Sakupio je 78 teklova, 2 seka i jednu presečenu loptu. Na svojoj prvoj utakmici na koledžu, Džeremi je nastupio na pozicijama risivera i sejftija. Bio je prvi koji je u ekipi Sun Devils-a zaigrao na dve pozicije na utakmici još od bivšeg igrača New England Patriots-a, J.R. Redmonda 1999. godine. Protiv Northwestern-a 2005. godine, napravio je lični rekord i zabeležio je 7 teklova na utakmici. Proglašen je za Pre-Season All-Pac 10 Defensive Back-a od strane Phil Steele’s College Football magazina, 2008. godine.

jeremyp2

NFL agent, Devin Brunson, predstavlja Džeremija kao veoma talentovanog, vrednog i posvećenog igrača koji poseduje velike atletske sposobnosti. Verujem da će Džeremi biti odličan igrač u bilo kojoj ekipi jer njegov talenat i igračke sposobnosti nikada nisu dovođene u pitanje.

Glavni trener South Hills škole, Stiv Bogan, slaže se Devinom i Džeremiju i Brajanu daje sve preporuke:

“Džeremi i Brajan su igrači koje želite da vidite u svom timu! Obojica su igrali u PAC 10 i poseduju talenat i za profesionalno bavljenje sportom. Ne samo što će poboljšati Vašu ekipu svojim sposobnostima, već će i uneti dosta optimizma i sezonu učiniti veoma zanimljivom. Tokom moje karijere ja sam trenirao 6 igrača koji su dospeli do Pac 10 rostera. Od njih 6, Džeremi i Brajan su dva najbolja igrača.

Njihova strast za igrom i pobedom će definitivno uticati na ljude oko njih. Njihove sposobnosti su na nivou momaka koje gledamo nedeljom uveče (NFL) – toliko su dobri! Takođe su imali dosta nepovoljnih okolnosti u svojim životima tako da poseduju i unutrašnju snagu koja je veliki plus. Veoma su uporni i vole da treniraju. Jednsotavno, vole ovu igru i slobodno mogu reći da je igraju dobro!”

Bogan je takođe istakao da su se blizanci vratili u svoju srednju školu i poslednje dve godine su pomagali treneru u radu sa igračima. Stalno su ostajali posle treninga i držali individualne treninge za sve igrače koji su želeli da ulože dodatan trud, nezavisno od njihovih sposobnosti. Ovakve stvari su dosta uticale na Bedvelova i Kragujevčane da dovedu Džeremija i Brajana.

jeremyp3Brajan i Džeremi nakon utakmice Arizona State – Oregon State 44-32.

– Svim igračima sa kojima sam pričao, rekao sam da nismo zainteresovani ukoliko ne žele da ulestvuju u radu i kao treneri. Džeremi i Brajan su uvek pokazivali snažnu volju i želju da treniraju igrače Veprova i da pomognu svima oko njih da unaprede svoju igru. Mislim da su oni najbolji izbor i da se najbolje uklapaju u sistem Veprova. Oni su odlični igrači sa sjajnim ponašanjem i mislim da će raditi jako na razvoju domaćih igrača – istakao je Sten Bedvel, glavni trener i kvoterbek Veprova.

U daljem intervjuu, Bedvel je nastavio:

– To je, na kraju krajeva, bio najvažniji faktor pri izboru import igrača. Što se tiče Veprova, na rosteru imamo gomilu talentovanih momaka sa velikim potencijalom. Mi iz stručnog štaba smo odlučili da želimo da dovedemo momke koji su odlični igrači sa velikim iskustvom. Bitno je i to da imaju osobine koje će im pomoći da se povežu sa ostalim igračima i da ih motivišu i nauče novim tehnikama, da im pomognu da dostignu viši nivo. Nemam ni trunčicu sumnje da smo to dobili potpisivanjem Džeremija i Brajana.