Wild Boars Fan Club je predviđen kao mesto na kom će se navijači najvećeg kluba američkog fudbala u Srbiji okupljati, saznavati nove informacije i pomagati jedni drugima. Osnovna ideja je da nas bude sve više i da uvek budemo uz Divlje Veprove i da na ovaj način svi zajedno pomognemo klubu.

Članska prava i privilegije:

Wild Boars Fan Club predviđa niz povoljnosti za sve svoje članove:

  • Nagradna igra – na svakoj utakmici biće izvlačenje vrednih nagrada za članove fan kluba (majice, dresovi, duksevi, kačketi, itd.)
  • Mailing lista – o svakom većem događaju članovi fan kluba će biti obavešteni putem mailing liste. Budite prvi koji će saznati sve informacije o Divljim Veprovima.
  • Besplatan ulaz na sve utakmice Divljih Veprova u domaćem i evropskom prvenstvu.

Obaveze članova:

Članarina – zbog pokrivanja troškova štampanja članskih kartica i održavanja sajta i baze članova, plaća se članarina. Članarina iznosi 500 dinara na godišnjem nivou.

Učlanjenje:

Svako ko želi da na ovaj način pomogne klubu, a samim tim obezbedi sebi dodatne privilegije, može naručiti svoju člansku kartu putem broja telefona 065/21-20-20-5 ili putem E-Mail adrese info@wildboars.org.rs i tako postati član Wild Boars Fan kluba.

Članska kartica:

Služi za identifikaciju – profesionalno dizajnirana, tvrdo plastificirana. Dobija se prilikom učlanjenja.