Američki kvoterbek Džejmi Blant, predvodiće napad Veprova u predstojećoj sezoni, koja startuje poslednjeg vikenda marta.

Ovaj dvadesetdvogodišnjak dolazi iz Teksasa, a školovao se na Southwestern Oklahoma State Univerzitetu, na kom je nastupao za Buldoge u NCAA drugoj diviziji. Zapažene rezultate imao je i u dresu Geywolves-a iz srednje škole Shoemaker.

– Prva stvar koju sam saznao o Veprovima je da su veoma porodično nastrojeni, pa sam postao radoznao i poželeo da shvatim ko su oni zapravo. Nije mi trebalo dugo da zaključim da su članovi kluba pravi profesionalci i da brinu i o mojim problemima, a ne samo svojim. Ne znam puno toga o Srbiji, ali su me jako privukle prirodne lepote, istorijska mesta i informacije do kojih sam dolazio. Generalno, Srbija deluje kao sjajno mesto i siguran sam da ću mnogo uživati – rekao je Blant.

Džejmi je drugi import Wild Boarsa u ovoj sezoni, s obzirom na to da je nešto ranije ugovor potpisao i Gabrijel Čembers, a sa sajdlajna će ih predvoditi iskusni sunarodnik Majkl Meser.

– Očekujem pobedniču sezonu. Svi u klubu su ambiciozni i imaju pobednički mentalitet. Čembers ima sjajno mišljenje o mom načinu igre i sa uzbuđenjem iščekujem da vidim šta možemo zajedno da uradimo ove godine. Spreman sam da donesem Veprovima šampionsku titulu – zaključio je Blant.