Specijalizovani evropski portal američkog fudbala, FieldGoal Magazine, postavio je šampione Srbije, Kragujevac Wild Boarse, na osmo mesto rang liste najboljih timova Evrope.

Lista je formirana tako što su procenti pobeda timova množeni sa koeficijentima liga u kojima su učestvovali, pa su tako Kragujevčani osvojili 583 boda. Oni su u domaćem takmičenju bili perfektni (9-0), kako u regularnom delu, tako i u plej-ofu, dok su u evropskoj CEFL ligi posle dve pobede u grupnoj fazi, u finalu doživeli jedini poraz u sezoni, od austrijskih Tirol Swarco Raidersa, koji su treći na listi.

Prvi na tabeli su lideri nemačkog prvenstva i šampioni Evrope, neprikosnoveni New Yorker Lionsi (1400), a slede ih osvajači evropske EFL lige, francuski Thonon Black Panthersi (825), austrijski Swarco Raidersi (760), holandski prvaci Amsterdam Crusadersi (750)… Od srpskog predstavnika bolje su rangirana još samo dva italijanska tima, Milano Seamen i Milano Rhinos, i jedan nemački, Frankfurt Universe.

Koliko su Veprovi uspešni i cenjeni u Evropi najbolje govori podatak da su iza njih ostali šampioni Francuske (Flash La Courneuve), Poljske (Wroclaw Panthers), Švedske (Carlstad Crusaders), Finske (Helsinki Roosters), Španije (Badalona Dracs), Švajcarske (Calanda Broncos), Belgije (Brussels Black Angels), Češke (Prague Black Panthers), ali i mnogi uspešni klubovi iz drugih najjačih liga Evrope, poput Nemačke, Austrije, Danske, Velike Britanije…