juniori-na-susiciNakon veoma uzbudljivih polufinalnih mečeva, sve ljubitelje američkog fudbala očekuje veliko finale Juniorske lige Srbije 2010. Finalni meč između kragujevačkih Divljih Veprova i Pantera iz Pančeva, odigraće se u subotu, 6. novembra na dobro poznatom stadionu FK Sušica u Kragujevcu. Početak utakmice je u 13h.

Svoje mesto u finalu JLS, kragujevački Divlji Veprovi su obezbedili savladavši Vukove iz Beograda rezultatom 21:20, dok su Panteri savladali Vitezove iz Kleka rezultatom 13:10.

Domaćin finalnog meča, sa koga će pobednik odneti trofej „Veljka Makojevića“, određen je žrebom. Sreću u lutriji imali su Divlji veprovi, koji su osim obaveze organizacije meča, dobili i prednost domaćeg terena, koja u ovakvim obračunima može dosta da znači.

Klub američkog fudbala Divlji Veprovi Kragujevac, poziva sve prijatelje kluba, navijače, a i sve ljubitelje sporta da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i time pomognu Veprovima da osvoje prvu titulu u juniorskoj kategoriji.

Kragujevčani su ove godine bili domaćini finala Nacionalne lige Srbije, a bili su i organizatori kvalifikacionog turnira na kojem su učestvovale reprezentacije Holandije, Češke, Velike Britanije i Srbije.

Juniorima Veprova poželećemo sreću i da titulom šampiona Juniorske lige Srbije okončaju najuspešniju sezonu u istoriji kluba!