Wild Boars Junior TeamNakon skorašnjeg ujedinjenja klubova američkog fudbala, sa sigurnošću možemo reći da svi nestrpljivo iščekuju okršaj večitih rivala, Vukova i Veprova. S obzirom da je u toku Juniorska liga i da su obe ekipe izborile mesto u polufinalu, susret juniora Vukova i Veprova biće prava uvertira za meč koji nas očekuje sledeće sezone u seniorskoj ligi. Očekuje nas pravo finale pre finala.

Naime, utakmica polufinala Juniorske lige između Vukova i Veprova će se odigrati u subotu, 30. oktobra na dobro poznatom terenu na Adi Ciganliji sa početkom u 20h.

Svoje mesto u polufinalu Veprovi su obezbedili pobedom na domaćem terenu protiv Forestlandersa. Plasman u polufinale Juniorske lige je najveći uspeh juniorskog tima Veprova i nadamo se da se neće tu zaustaviti.

Sa druge strane, Vukovi su savladali Anđeoske ratnike u veoma neizvesnom meču i tako se plasirali u polufinale.

Ova polufinalna utakmica će puno toga pokazati. Ne samo što ćemo dobiti finalistu Juniorske lige, već ćemo videti i kolike su razlike između dva najjača kluba koji su do skoro bili u dva različita Saveza. Ipak, ovaj meč će nam pokazati samo delić onoga što nas očekuje u okršaju ova dva tima u kategoriji seniora.

O polufinalu i meču sa Vukovima, popričali smo sa Stefanom Stefanovićem, kvoterbekom Divljih Veprova.

Stefan Stefanovic– Očekujem veoma tešku utakmicu iz koje ćemo, nadam se, izaći kao pobednici. Utakmica protiv Vukova za nas je samo još jedan korak do finala. Da li ćemo stići dotle ili ne, zavisi samo od nas. Ako budemo dali sve od sebe verujem da ćemo uspeti da ostvarimo naš cilj.

{loadposition anketa_article}