Wild Boars Junior TeamU četvrtfinalnoj utakmici između domaćih Divljih Veprova i Mladenovačkih Forestlandersa, plasman u polufinale JLS 2010 izborila je domaća ekipa rezultatom 21:7.

Na stadionu FK Sušica, okupilo se oko 300 ljubitelja američkog fudbala koji su uz lepo vreme uživali i u dobroj fudbalskoj predstavi.

Nakon neizvesne prve četvrtine, Kragujevčani su prve poene su postigli trčanjem Stefana Stefanovića, kvoterbeka koji je nastavio da uspešno vodi svoj tim. Nakon ekstra poenta Đorđa Topalovića, rezultat je bio 7:0. Sa ovim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

U trećoj četvrtini, istaknuti Stefanović ponovo postiže poene trčanjem i nakon uspešnog ekstra poena Topalovića, rezultat je bio 14:0.

Odbrana Veprova je i ovoga puta bila na visokom nivou i uspela je da obori kvoterbeka u end zoni i donese još dva poena svom timu kao i posed lopte. Rezultat je bio 16:0.

Forestlandersi su uspeli da se na trenutak vrate u igru i smanjili su rezultat na 16:7 poentiranjem hvatača Nenada Majstorovića.

Poslednje poene na ovom meču, pred sam kraj utakmice, postigao je hvatač Veprova, Petar Goić. On je uhvatio pas i sjajno se probio kroz odbranu Forestlandersa i tako zapečatio njihovu sudbinu. Šut za ekstra poen je bio neuspešan tako da je konačan rezultat bio 21:7.

U polufinalu Veprovi čekaju pobednika meča Beograd Vukovi – Čačak Angel Warriors.

Semafor:

7:0 Stefan Stefanović trčanje, Đorđe Topalović uspešan PAT.
13:0 Stefan Stefanović trčanje 10 jardi, Topalović uspešan PAT.
15:0 sejfti
15:7 Lazar Petrović pas za Nenada Majstorovića, Miloš Vidić uspešan PAT.
21:7 Stefan Stefanović pas 30 jardi ka Peri Goiću.