Juniori Divljih veprova ostvarili su pobedu na gostovanju kraljevačkim Krunama – 56:46, i tako šanse za plasman u polufinale ostavili u svojim rukama.
Prava „meteorska kiša“ tačdaunova viđena je na stadionu kraj Ibra, a preko 300 ljubitelja ovog sporta uživalo je u zadivljujućoj atmosferi, uz koreografiju sa ljubičasto-belim trakama i balonima na tribinama.

Kragujevčki napad pas igrom je mnogo bolje funkcionisao nego u prvom susretu ova dva tima. Osvajajući pasom i dobrim trčanjima nove daunove Veprovi su stizali sa lakoćom do endzone domaćina. Nekoliko puta su odlučili da poentiraju preko Stefana Stefanovića i njegovog quarterback sneak-a, za šta odbrana Kruna nije imala rešenje. Na sličan način je odlični kvoterbek rešavao i situacije van crvene zone, kada god je falilo malo jardi za nova četiri pokušaja. Pored toga Stefanovioć je više puta upošljavao pas igrom kapitena Stanka Kasalovića i ostale hvatače Veprova.
Za razliku od fantastičnog napada, odbrana Kragujevčana nije bila na zavidnom nivou, ali je ipak uspela da odigra bolje nego u prvom susretu ovih timova. Poput prvog susreta, specijalni timovi Veprova su opet bili mnogo bolji od protivnika, često osvajajući i više od dve trećine terena i stavljajući tako više puta Krune u neugodan položaj.
Sa druge strane, odbrana „ljubičastih” pružila je slabiju partiju nego u Kragujevcu, pa Kraljevčani, nisu uspeli da nadoknade zaostatak od 22:0 iz druge četrvrtine. U par navrata odbrana Veprova osujetila je prodore najopasnijeg igrača domaćih, kvoterbeka Strahinje Stepovića, ali je juniorski reprezentativac Srbije ipak uspeo da trčanjem postigne dva tačdauna, a odličnom pas igrom na hvatače Aleksu Denovića, njegovog brata Dimitrija Denovića i Lazara Miletića, još četiri.
Sve u svemu mogla se videti mnogo bolja igra Verpova i nešto lošija igra Kruna, nego u prvom susretu ova dva tima, što i rezultat govori.
Ipak pobeda Wild Boarsa od 10 poena razlike bila je nedovoljna za plasman u polufinale plej-ofa, jer su u prvom meču Krune slavile u  Kragujevcu rezultatom 42:27. Na putu među četiri najbolje juniorske ekipe Srbije, pred Veprovima je susret poslednjeg kola sa Čačak Angel Warriors-ima, koje će morati da savladaju bilo kom razlikom.
Ova utakmica je imala i humanitaran karakter, gde su domaćini organizovali kampanju prodaje ulaznica od čega će sva sredstva otići za pomoć oboleloj Ireni Paunović. Na tri lokalne televizije i četiri radio stanice danima se emitovala reklama za ovu humanitarnu utakmicu, a rađene su i promocije u javnosti gde su bili angažovani svi igrači i treneri juniorskog tima. Na žalost hladno vreme je učinilo svoje i poseta nije baš bila očekivano velika, ali osim nešto prikupljenog novca svakako je bitna i sva pažnja javnosti koju su Krune usmerile za dalju pomoć Ireni. U klubu najavljuju da će i ubuduće nastaviti sa sličnim akcijama
Pred početak takmičarske JLS utakmice, odigrana je i revijalna flag football utakmica u kojoj su snage odmerili Krune i Veprovi rođeni 1997. godine i mlađi. I ovde su slavili gosti razultatom 28:6. Početak Fleg lige Srbije je još uvek daleko, a želja oba kluba je da im fleg selekcije budu aktivne tokom cele godine. Ova fleg utakmica je i odigrana kako bi se pružila mogućnost najmlađima da odmere snage na terenu, i kako bi se van njega učvrstila sportska prijateljstva ovih klubova sa tradicionalno dobrim odnosom.

Kraljevo Royal Crowns – Kragujevac Wild Boars 46:56 (22:16, 0:24, 8:8, 16:8)
Kraljevo – Atletski stadion. Gledalaca: oko 300.
Kretanje rezultata:
0:8 Stefan Stefanović trčanje, pretvaranje za 2 poena.
8:8 Strahinja Stepović pas ka Aleksi Denoviću
16:8 Strahinja Stepović trčanje od 30 jardi, pretvaranje za 2.
16:16 Stanko Kasalović trčanje, pretvaranje za 2 poena.
22:16 Strahinja Stepović trčanje od 20 jardi.
22:24 Stefan Stefanović trčanje, pretvaranje za 2 poena.
22:32 Lazar Pavlović vraćen fambl za tačdaun, pretvaranje za 2 poena.
22:40 Sava Nikolić trčanje od 30 jardi, pretvaranje za 2 poena.
30:40 Strahinja Stepović pas 12 jardi na Lazara Miletića, pretvaranje za 2 poena.
30:48 Stefan Stefanović pas od 20 jardi na Savu Nikolića, pretvaranje za 2 poena.
38:48 Strahinja Stepović pas 13 jardi ka Lazaru Miletiću, pretvaranje za 2 poena.
46:48 Strahinja Stepović pas 35 jardi na Dimitrija Denovića, pretvaranje za 2 poena.
46:56 Stefan Stefanović pas od 40 jardi na Stanka Kasalovića, pretvaranje za 2 poena.