juniori-na-susiciJuniorska reprezentacija Srbije otputovaće u petak, 4. marta, u Beč, gde će dva dana kasnije, u generalnoj probi pred baraž susret za plasman na Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Francuske, odmeriti snage sa selekcijom Austrije.

Na spisku selektora Zorana Damnjanovića našlo se 11 igrača Divljih veprova: Stanko Kasalović, Miloš Gemaljević, Nikola Slavković, Nikola Timotijević, Sava Nikolić, Stevan Despotović, Lazar Pavlović, Nemanja Đekić, Stefan Stefanović, Đorđe Petrović i Ivan Pavlović.

Pored njih, veliki doprinos u radu stručnog štaba i ovoga puta daće trenerni kragujevačkog tima: Aleksandar Ristić, Darko Cvetković, Marko Vujanac i Veljko Petrović.

U sklopu priprema za ovaj susret, juniori su naporno trenirali u Karatašu od 25 do 28. februara, a glavne sedmodnevne pripreme obaviće pred utakmicu sa „galskim petlovima“.

Podsetimo, baraž meč se igra 23. marta u Francuskoj, a „orlići“ su plasman na ovaj susret izborili osvajanjem turnira „Četiri nacije“, u Kragujevcu, gde su „preleteli“ selekcije Velike Britanije i Holandije.