U drugom kolu Kadetske lige Srbije, Divlji veprovi su ubedljivo savladali Pančevo Pantherse, na svom terenu, rezultatom 40:0.

Već u prvom poluvremenu (33:0) bilo je jasno da će bodovi ostati u Kragujevcu. Odbrana domaćina naterala je protivnika na veliki broj turnovera, kako famblovima, tako i intersepcijama, a napad je sve to umeo da iskoristi. U nastavku susreta izabranici Danila Mijuškovića malo su smanjili gas u napadu, pa je viđen samo jedan tačdaun, dok defanzivni bedem nije popuštao.

Šumadince je do pobede predvodio raspoloženi kvoterbek Stefan Milojević, koji je već u ovoj sezoni postao standardni član seniorskog tima, a u par utakmica i starter, ali na poziciji kornerbeka. On je čak četiri puta utrčao u protivničku end zonu, a jednom je za tačdaun asistirao najmlađem igraču Veprova, Jovanu Stojkoviću. Na listi poentera trčanjem im se pridružio i Vujadin Jelača.

Za dve nedelje Wild Boarse očekuje gostovanje Inđija Indiansima, koje će umnogome odlučivati o srpskom šampionu za igrače do 17 godina.

Kragujevac Wild Boars – Pančevo Panthers 40:0 (14:0, 19:0, 0:0, 7:0)

7:0 Stefan Milojević pas 42 jarda ka Jovanu Stojkoviću, Andrej Miljković PAT
14:0 Milojević trčanje 8 jardi, Miljković PAT
21:0 Milojević trčanje 12 jardi, Miljković PAT
27:0 Vujadin Jelača trčanje 22 jarda, neuspešan PAT
33:0 Milojević trčanje 2 jarda, neuspešan PAT
40:0 Milojević trčanje 7 jardi, Miljković PAT