Na prvom okupljanju perspektivnih juniora na kampu u Zrenjaninu pojavila se proverena ekipa trenera što Srbija moze da ponudi u ovom trenutku, koja se starala o tome da najbolji juniori dobiju najbolji trening i uslove za napredak. Pod patronatom selektora seniorskog tima Aleksandra Ćirića i defanzivnog koordinatora reprezentacije Vladimira Lazića treninge je vodio selektor juniora Aleksandar Ristić. U trenerskom štabu za juniorski kamp okupili su se još Igor Ilić iz Vrbasa, Bojan Milić, Predrag Durlić-Vujić i Willie Shierd iz Panceva, Mirko Ćirić i John Russell iz Plavih Zmajeva, Marko Korićanac i Nikola Ilić iz Kraljeva, Darko Cvetković iz Kragujevaca i EFAF trener po pozivu Giorgio Longhi koji je nadgledao razvoj mladih trenera i pomagao u organizaciji treninga.

Demonstratori na kampu su bili seniorski igrači i reprezentativci Vladimir Radenović i Predrag Šćekić iz Kragujevačkih Divljih Veprova, Željko Kostić iz Plavih Zmajeva, Bojan Bikić, Igor Vukoje i Miroslav Sporin iz Kleka; oni se staraju da igrači sve vežbe pravilno nauče i da olakšaju transfer znanja sa trenera na mlade igrače. O zdravlju mladih igrača brinuo je doktor Nikola Aleksić.

Divlji Veprovi su na ovom kampu imali šest mladih igrača. Šansu su dobili Dragan Milošević, Ivan Radojičić, Milan Marjanović, Nikola Stevanović, Dušan Minić i Igor Milojević.

Evo sta o svemu ovome kaze Ivan Radojičić, jedan od najtalentovanih igraca: “Kamp perspektivnih igraca u Zrenjaninu je bio novo i lepo iskustvo za mene. Drago mi je sto mi se ukazala prilika da radim sa ekipom najboljih trenera u srbiji i da se upoznam sa sistemom rada koji vlada u reprezentaciji Srbije! Na kampu je bilo dosta dobrih i kvalitetnih igraca ali isto tako bio odredjen broj “zalutalih” igraca. Sto se tice mene, zadovoljan sam onim sto sam pokazao tamo, kao i sa ostatkom mojih saigraca iz Wild Boars-a, koji su bili na nivou zadatka i pokazali jos jednom da su za klasu bolji od ostalih.”