U predstojećoj sezoni generalni sponzor Kluba američkog fudbala Kragujevac Wild Boars biće MIND grupa koja je tvorac jednog od najvećih industrijskih parkova u regionu, kao i jedno od najprepoznatljivijih imena železničke industrije u jugoistočnoj Evropi.

Potpisivanjem ugovora su na viši nivo podignuti saradnja i prijateljstvo, započeti utakmicom u Sportskom centru „Pampas“, u kojoj su Veprovi i Srpska asocijacija američkog fudbala bili domaćini utakmice reprezentacija Srbije i Švajcarske u okviru Evropskog prvenstva.

– Jako smo srećni što smo u prilici da potpomognemo naše Divlje veprove, jer se zalažemo za  jačanje sportske zajednice i svesti o sportu. Zato smo se i odlučili za ovaj vid saradnje i sponzorstva. Naše druženje smo započeli organizujući zajedno utakmicu u SC „Pampas“, između reprezentacija Srbije i Švajcarske, gde smo svi imali priliku da uživo pratimo nesvakidašnji događaj. To druženje je rezultiralo zajedničkom saradnjom i idejom da unapredimo svest o sportu kod mladih – rekao je Marko Milanović iz MIND grupe.

Iz tabora Veprova su poručili da su presrećni što im je jedna ovakva kompanija ukazala poverenje i istakli da je sada njihova odgovornost znatno veća.

– Iza nas je 20 godina uspešnog postojanja i šampionskog rada i truda. Drago nam je što je i MIND grupa prepoznala naše zalaganje za unapređenje sporta, ali i promociju Grada Kragujevca i Šumadije i što smo u godini jubileja ostvarili ovu saradnju. Veliki teret ja na nama da opravdamo ukazano poverenje, boreći se kao i svake godine za još više ciljeve i stvarajući pregršt novih, mladih igrača, od kojih mnogi čine oslonac seniorskog tima Divljih Veprova, kao i reprezentacije Srbije. Naš klub već godinama daje najveći broj reprezentativaca u svim kategorijama i to je činjenica na koju smo svi ponosni, jer je dokaz ozbiljnog i posvećenog rada, prevashodno u mlađim kategorijama – rekao je Marko Vujanac, predsednik Veprova.