Najveća kladionica u Srbiji, „Mozzart”, postala je novi generalni sponzor nacionalnih šampiona u američkom fudbalu, Kragujevac Vajld Borsa!

Na ovaj potez, gigant se odlučio pošto je prepoznao kvalitet i želju za napretkom i razvojem u ekipi iz Kragujevca, koja već godinama beleži sjajne rezultate.

-Američki fudbal je za vrlo kratko vreme pridobio veliki boj ljubitelja u našoj državi. Mozzart želi da ovaj sport, nastavi sa ekspanzijom i da se oformi jaka regionalna liga, kako bi publika mogla da uživa ne samo pred malim ekranima, već i uživo, na stadionima. Mislim da Vajld Borsi, zbog svega što su uradili u proteklih pet godina i zbog sve masovnije publike, koja je na njihovim mečevima, zaslužuju podršku – prokomentarisao je saradnju Dejan Ćirović, izvršni direktor kladionice „Mozzart”.

I Kragujevčani su zadovoljni novim članom ekipe.

-Zahvalni smo što je kladionica broj 1 u Srbiji, Mozzart uz Vajld Borse. Nadamo se da ćemo opravdati poverenje, koje su nam ukazali i sledeće sezone obnoviti saradnju sa njima – istakao je prvi čovek kluba iz Kragujevca, Nemanja Čalija.

Gospodin Ćirović je poručio da je ubeđen da će Kragujevčani nastaviti sa odličnim partijama na domaćoj sceni, ali se nada da bi tim mogao do uspeha i u Evropi.

-Očekujem da će Vajld Borsi da zadrže prvo mesto u Nacionalnoj ligi Srbije, kao i da načini korak dalje na internacionalnom planu. Ovo su mladi momci i potrebno im je iskustvo koje će steći igrajući protiv jakih evropskih timova. Možda ne ove, ali mislim da će u nekoj narednoj sigurno postići i neke zapaženije rezultate. Sve ovo biće od velike važnosti za popularizaciju ovog sporta kod nas – zaključio je Ćirović, koji se nada će i sledeće godine nastaviti sa saradnjom.