Predstavnici Vaterpolo kluba Radnički Kon Tiki, Klub američkog fudbala Kragujevac Wild Boars i „Arene Fun Factory“, danas su svečano otvoriti zajedčnički „Sport Shop“ u Areninom zabavnom parku u „Kragujevac Plazi“.

Čast da svečanu preseče svečanu vrpcu pripala je menadžerki „Arene“, Jovanki Golubović, koja je u kuglanju pobedila vaterpolistu Radničkog Damira Burića i predsednika Veprova, Nemanju Čaliju. Ona je izrazila zadovoljstvo što će ubuduće ljubitelji ova dva kragujevačka brenda moći da kupuju suvenire, navijačke rekvizite i garderobu sa obeležjima klubova baš u „Areni“.

Hrvatski internacionalac u redovima Radničkog, istakao je da mu je drago što je prezentovao klub na otvaranju.

Mislim da će saradnje doneti dosta toga dobrog za sve tri strane. Dodatno će promovisati i vaterpolo u našem gradu, ali i „Arenu“, ovaj prelepi objekat. Nadam se da će još više dece trenirati u ovim klubovima, što je i jedan od glavnih ciljeva – rekao je Damir Burić.

Prvi čovek Divljih veprova zahvalio se „Areni“, koja je njegovom klubu omogućila da u jednom ovakvom objektu otvori prodavnicu.

Svi znamo koliko su Divlji veprovi u proteklih 10 godina stekli popularnosti. Postali su kragujevački brend. Sa druge strane, dobro je poznato ko sve pored Damira Burića igra u Radničkom, a u klubu je i veliki broj dece, koju će svakako obradovati otvaranje šopa. I od ostalih sugrađana smo svakodnevno dobijali zahteve za kupovinu suvenira ovih klubova, pa će i njima biti lakše da dođu do željenih stvari – kazao je Nemanja Čalija.

Otvaranju je sinoć prethodila promotivna žurka posle koje je usledilo gledanje finala američke Nacionalne fudbalske lige (NFL), 48. po redu Super Bowl-a, u kom su Sijetl Seahawks-i ubedljivo porazili Denver Broncos-e (43:9).