Na sportskom centru Mladost, u nedelju u 16:30, neporaženi sastav Pantera iz Pančeva (3-0) odmeriće snage sa aktuelnim šampionima, Divljim veprovima iz Kragujevca, koji takođe imaju maksimalan učinak uz utakmicu manje.

Domaći tim, koji u proseku postiže 42 poena po meču, pokušaće da iskoristi umor Kragujevčana, koji su prošlog vikenda putovali u Švajcarsku, zbog obaveza u okviru EFAF Kupa.

– Odlično smo otvorili sezonu i već smo jednom nogom praktično u plej-ofu, tako da pritiska nema. Međutim, ukoliko budemo na nivou kao prethodnih vikenda, sve je moguće uz domaću podršku – ističe Bojan Milić, predsednik kluba.

Što se tiče gostujuće ekipe, Veprovi su odlično otvorili sezonu i postigli čak 116 poena, a primili samo 12. Nakon poraza u EFAF kupu, Veprovi će dati sve od sebe da nastave sa dobrom igrom u domaćem prvenstvu.

– Prošlog vikenda smo doživeli prvi poraz ove sezone i to u EFAF kupu ali to je već iza nas. Sada ćemo se fokusirati na domaće prvenstvo i zato nam je ova utakmica veoma važna. Nadam se da će utakmica biti zanimljiva i da će domaća publika uživati u dobroj fudbalskoj predstavi – rekao je Nemanja Čalija, predsednik Divljih Veprova.