Luka VarevacLuka Varevac (18), igrač kluba američkog fudbala Royal Crowns, izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodilа jutros u 8,35 sati u ulici Dimitrija Tucovića u Kraljevu, saopštila je danas Policijska uprava u Kraljevu.

Mladić, koji je vozio bicikl u istom smeru u kome se kretao kamion marke “Volvo” užičke registracije, za čijim volanom je bio N.S. (25) iz Užica je iz do sada nepoznatih razloga , zadobio je teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Rezultati istrage će pojasniti kako je došlo do ove nesreće.

Luka Varevac je bio učenik četvrtog razreda Saobraćajno tehničke škole u Kraljevu i igrač ofanzivne linije kluba američkog fudbala Royal Crowns.

Jutros je pošao biciklom na trening na Starom aerodromu. Drugovi su ga čekali, a onda primili strašnu vest. Klub je povukao Lukin dres sa brojem 65. Prema rečima Srđana Ćosića, direktora Rojal Crownsa, niko ga nikada ga više neće poneti. On će zauvek ostati Lukin. Takođe, sve aktivnosti kluba su zaustavljene zbog smrti klubskog druga.

Klub američkog fudbala Divlji veprovi Kragujevac ovim putem izjavljuje saučešće porodici, prijateljima, kao i svim članovima kluba Royal Crowns.