Kao što je ranije najavljeno, prvo zvanično pojačanje Divljih Veprova za sledeću sezonu biće povratnik u ekipu Milan Strahinjić, popularniji kao Ćomi. Pouzdani kragujevački centar (188 cm,131 kg) pojačaće ofanzivnu liniju šampiona. Od ovog gorostasa se očekuje da ponovo bude stub ofanzivne linije i napada. Inače Strahinjić je već nastupao za ekipu Wild Boarsa od 2003. do 2007 godine, bio je deo šampionske ekipe 2004. godine i 2006. godine, kao i 2. plasirane ekipe u Kupu 2005.godine. Zbog povrede je propustio veći deo sezone u 2007. godini, da bi se ove godine na obostrano zadovoljstvo stručnog štaba i igrača vratio u svoje staro krdo. Strahinjić je bio standardni reprezentativac Srbije od prve utakmice sa Slovenijom 2005. godine sve do 2007. godine, kada se povukao iz reprezentacije. On će biti veliko pojačanje za ekipu koja ove sezone brani titulu, već je priključen ekipi i redovno radi sa ostalim prvotimcima.


 
  Stan Bedwell (178 cm,84 kg) posle sezone u kojoj je predvodio Veprove do titule Nacionalnog prvaka se vraća u redove kragujevčana. Bedwell poreklom  iz gradića Nešvil, drzava Arkanzas(SAD) je u sezoni 2008 zabelezio skoro 3.000. jardi uz 32 touchdown-a. Tokom  jeseni obavljao je duznost  trenera RB/QB-A  na koledzu North Dakota College of Science. Pored mesta QB-a, Bedwell će biti i ofanzivni koordinator kragujevačke ekipe. Stenov povratak u Kragujevac se očekuje 9-og januara 2009.godine!
 
 
 


 
  Nick Merklin ( 178 cm,84 kg),poreklom iz Finiksa, drzava Arizona će ce priključiti Divljim Veprovima u svojoj evropskoj ruki sezoni, nakon impresivne college karijere. Kao trogodišnji kapiten Grinnell College (Iowa), ovaj izuzetno brz (4,5 sek’40 yd’s) I “all around” igrač je u toku svoje karijere zabelezio 3.312 jardi uz 11 touchdown hvatanja. Kao odbrambeni igrač  zabelezio je 133 obaranja uz 7 presečenih lopti i 18 ometenih pasova. Na svom kontu ima i priznanje „all-conference” wide receiver-a i kickoff  returner-a. Nick će se pridruziti ekipi u februaru i od njega se očekuje da igra sa obe strane lopte, kao i da obavlja funkcije trenera wide receiver-a i defensive beck-ova!