Divlji Veprovi su u sezoni 2009 imali dva američka igrača, Stena Bedvela i Nika Merklina. Ove godine Veprovi su angažovali čak tri nova pojačanja! Prvu dvojicu smo Vam predstavili i možemo zaključiti da je njihova promocija bila više nego uspešna.

Treći igrač kojeg su Veprovi angažovali je Janos Serfozo. Rođen je 11.10.1984. godine, visok je 178cm, a težak je 82kg. Janos igra na pozicijama WR/QB/DB/PR.

Prve dve godine je proveo na Glandale Community koledžu i kao risiver je uhvatio 88 pasova, 17 tačdauna i 1561 y.

Janos odlazi na Avila univerzitet 2007. godine i tamo je bio startni risiver.

Nakon dve godine na Avila univerzitetu, Janos je zabeležio sledeću statistiku:

  • 15 tačdauna
  • 79 hvatanja
  • 1447 jardi
2007. godine je bio učesnik NAIA Senior All-Star utakmice, a bio je i deo trening tima na mini kampu NFL ekipe Kansas City Chiefs.

Kako si došao na ideju da igraš fudbal u Evropi?

-Moj veoma dobar prijatelj i trener iz srednje škole me je pitao da li sam zainteresovan da igram u Evropi. Evropu sam posetio nekoliko puta i svidela mi se kultura. Baviti se sportom koji volim u Evropi koju takode volim, činilo se kao prava stvar.

Koliko si upoznat sa fudbalom u Srbiji?

-Nisam znao da se u Srbiji igra američki fudbal sve dok mi moj dobar prijatelj, Meni Diaz, nije spomenuo Divlje Veprove. Oduvek sam znao da je Srbija poznata po veterpolu ali činjenica da se kod Vas igra američki fudbal, još više me je privukla da započnem evropsku karijeru.

Kakva su tvoja očekivanja u ovoj sezoni?

-Ja očekujem da ćemo nastaviti impresivan niz pobeda Veprova. Svi dosadašnji trofeji izgledaju fenomenalno i ja bih voleo da doprinesem osvajanju novih trofeja. Mislim da će Veprovi uz pomoć odlične kombinacije Brajana, Menija i mene biti nezaustavljivi ove sezone. Trofej šampiona EFAF kupa će ove godine biti u našim rukama. Sa druge strane, jedva čekam da upoznam svoje saigrače i da upoznam Kragujevac. Razgovarao sam sa dosta igrača i svi su veoma prijateljski nastrojeni. Jedva čekam da postanem deo jedne sjajne priče koja se dešava u Kragujevcu. Napred Divlji Veprovi!

Sudeći po pojačanjima koja smo Vam predstavili i po velikom interesovanju koje vlada, ova sezona će biti više nego zanimljiva. Očekujte još dosta iznenađenja do početka sezone!{jcomments on}